Rólunk

Imádjuk a pörgést és a kihívásokat!

Ha kell, szerzünk 120 ázsiai korcsolyázót, vagy angolul tudó profi színészeket és extrán különleges karaktereket. De kisebb produkciókat is segítünk sikerre vinni, és rendkívül rövid idő alatt leszervezzük a szereplőket.

Büszkék vagyunk arra, hogy még sohasem veszítettünk forgatást, viszont sokszor vettünk már át olyan projektet, amelyet az előzőleg megbízott ügynökség nem tudott megfelelően ellátni.

Casting ügynökség

VÁLOGATÁS AZ ARCAINKBÓL

Mind a 25 000 regisztrált tagunkat nem tudjuk itt bemutatni, de ízelítőül mutatunk pár arcot. Ez az összeállítás messze nem teljes!

Jó helyen jársz

6 ok, hogy miért dolgozz velünk

01

Szereplőkre lenne szükséged? Ha holnap reggelre kell, azt is megoldjuk! Ügynökségünk adatbázisában jelenleg több mint 25 000 aktívan elérhető személy található.

02

Profi szereplő kell, aki azonnal tudja, mi a dolga? Számunkra egyáltalán nem okoz problémát olyan emberek közvetítése, akik magas szintű tapasztalattal rendelkeznek a filmes világban.

03

Ha nincs időd arra, hogy végigböngészd a 25 000 fős adatbázisunkat, csak adj egy átfogó leírást, a többit bízd ránk! Mi tudni fogjuk, kire van szükséged. Igény szerint a kiemelt szereplők előválogatását is megcsináljuk, jól képzett casting directoraink és operatőreink segítségével.

04

Minden megrendelésünket komolyan és profin kezeljük. Legyen szó 1000 fős közreműködésről, vagy akár egyetlen különleges karakter kiajánlásáról. Minőség és időbeli gyorsaság, Magyarországon és külföldön is – ezekre számíthatsz, ha a csapatunkat választod.

05

Magyarországi viszonylatban nálunk találod meg a legtöbb és legkülönfélébb etnikumú szereplőt. Ázsiai, afrikai, latin, spanyol, arab és indiai karakterekkel is dolgoztunk már együtt. Azonban itt nem ér véget a sor: ha még különlegesebb igényed van, írd meg nekünk, és máris felvesszük veled a kapcsolatot.

06

Tudjuk, hogy a filmes világban minden másodperc számít. Bármilyen igénnyel is keresel casting ügynökséget a neten, vedd fel velünk a kapcsolatot itt és most! De ne lepődj meg, ha hamarosan csörög is a telefonod, hogy megbeszéljük a részleteket. Esetleg kérdésed akadt? Írj nekünk, szívesen válaszolunk minden felmerülő aggályodra.

Portfóliónk

Referenciák

L'oreal
Dhaakad
Xilomare
Van Heusen