JELENTKEZZ HOZZÁNK

Legyél részese a filmgyártás pulzáló és színes világának!

Itt nincsenek határok

Akár tapasztalat NÉLKÜL is azonnal belevághatsz

A filmkészítés világában sokszor színészi tudás és előzetes tapasztalat nélkül is keresnek olyan szereplőket, akik saját egyéniségükkel járulnak hozzá az adott reklám- vagy mozifilm megálmodott világához.

Jóval több lehetőség rejlik benned, mint gondolnád

Bármilyen karakter is vagy, most lehetőséged nyílik arra, hogy a korod, a külsőd, a temperamentumod és a hozzáállásod alapján, önmagadat adva, izgalmas munkákban vegyél részt!

Folyamatosan várjuk modellek, színészek, statiszták jelentkezését

Rengeteg filmgyártásban veszünk részt folyamatosan. Ha a Partnereinknek új karakterekre van szüksége, akkor mi az aktuális adatbázisból ajánljuk ki a már regisztrált tagjainkat.

A castingok és karakterek válogatása is folyamatosan zajlik. Ha nem akarsz lemaradni a következő lehetőségről, érdemes minél előbb jelentkezned!

Kiemelt szereplői és színészi pozíciókat is kaphatsz

Ha éppen megfelelsz a filmkészítők által megálmodott képernyőhős karakterének, akkor kiemelt szereplői, sőt színészi felajánlást is kaphatsz! Mit is jelent ez pontosan?

A kiemelt szereplői és színészi pozíciókkal több pénzt kereshetsz!

Kiemelt szereplőként pár másodpercre felismerhető leszel az adott filmben, színészként pedig már szöveget is kaphatsz és teljesen felismerhető leszel.

Ehhez már természetesen szükséges a kamerák előtti magabiztosság és színészi tehetség, de mire a filmben való szereplésig eljutsz, biztos lehetsz abban, hogy alkalmas vagy erre, hiszen a castingokon próbára teheted a színészi képességedet is.

Miért pont a Nine Casting Ügynökséghez regisztrálj?

Már több mint 12 éve vagyunk meghatározó szereplők a casting ügynökségek világában, így pontosan tudjuk, hogy Partnereinknek mire van szüksége. A Nine Casting Ügynökséggel való közös munka során végig segítünk, a kiválasztás folyamatától egészen a szereplésig.
 
Regisztrált tagjaink szeretnek velünk dolgozni. Izgalmas megrendeléseket kapunk, és nem egy szereplőnket kérték már fel kiemelt szereplői vagy színészi szerepkörbe.
 
Jelenleg is 25 ezer regisztrált taggal dolgozunk együtt és ami a legfontosabb: imádjuk a munkánkat! A te sikered a mi sikerünk is!

Jelentkezés

Casting ügynökségünk folyamatosan várja modellek, színészek és bármilyen karakterek jelentkezését. Reklámokba, filmekbe és tévés műsorokba is közvetítünk szereplőket.

Szeretnél reklámokban, filmekben, tévéműsorokban szerepelni? Nemtől és kortól függetlenül várunk mindenkit regisztrációink és castingjaink alkalmával. Nem számít a magasságod, hajszíned, súlyod, bármilyen karakter vagy, vár szeretettel a Nine casting ügynökség Budapesten!

Ügynökségünknél kizárólag személyes regisztrációra van lehetőség, melynek következő időpontjait a Facebook oldalunkon, illetve az Instagram oldalunkon tesszük közzé.

Kattints az alábbi Facebook- vagy Instagram-ikonra a következő regisztrációs időpontért!

KAPCSOLAT

NINE Casting Ügynökség
1071 Budapest, Dózsa György út. 80.
2. em, 19-es csengő

Telefon: +3630 288 5041
E-mail: info@ninecasting.hu