Rólunk

A csapat

Kenesei Nóra
Alapító/tulajdonos
Bánáti Vanda
ügyvezető igazgató
Ügynökségünk reklámfilmes, filmes és TV-s produkciókba közvetít szereplőket színészeket, modelleket, statisztákat, akár különleges képességgel rendelkező karaktereket, például sportolókat, táncosokat, artistákat, zenészeket, bűvészeket stb.

Ha szeretnél filmekben szerepelni, statiszta munkát vállalni, lehetőséged van magad kipróbálni az alábbi kategóriákban (te döntöd el, hogy melyiket vállalod):

  • Statiszta: Általában a háttérben található közeget alkotja, vagy elsétál, feltűnik a produkcióban, de nem felismerhető.
  • Kiemelt szereplő: Pár másodpercre felismerhető lehet az adott produkcióban, szöveges szerepe általában nincs.
  • Szereplő, színész: Teljesen felismerhető a produkcióban, akár szöveges szerepe is lehet, fontos a kamera előtti magabiztosság és a színészi képességek.

Egy forgatási napon a statiszta munka általában 12 órás, és korai kezdésre kell számítani. A helyszínek mindig változnak, lehet kültér, beltér, műterem – az adott produkció határozza meg. A munka helyszíne gyakran Budapest, de vidéki városok is szóba jöhetnek (vidéki forgatás esetén az utazást általában biztosítjuk). A napidíjak kategóriánként változnak.

Arcok

Referenciák

- TOVÁBBI REFERENCIÁK -

További referenciák

Jelentkezőknek

Jelent
kezők
nek

Casting ügynökségünk folyamatosan várja statiszták, modellek, színészek és bármilyen karakterek jelentkezését. Reklámokba, filmekbe és TV-s műsorokba is közvetítünk szereplőket.

Nemtől és kortól függetlenül várunk mindenkit regisztrációink és casting-jaink alkalmával, aki szeretne statisztálni vagy szerepeket kapni reklámokban, filmekben, TV-s műsorokban! Nem számít a magasságod, hajszíned, súlyod, bármilyen karakter vagy, vár szeretettel a Nine casting ügynökség Budapesten!

Ügynökségünknél kizárólag személyes regisztrációra van lehetőség, melynek következő időpontjait a fb (https://www.facebook.com/ninemodels), illetve az instagram (ninecasting) oldalainkon tesszük közzé.

Elsősorban e-mailben vagyunk elérhetőek, minden e-mailre 48 órán belül válaszolunk!

Kapcsolat

NINE Casting Ügynökség
1071 Budapest, Dózsa György út. 80.
2. em, 19-es csengő

Telefon: +3630 288 5041
E-mail: info@ninecasting.hu