Éld át a filmgyártás pulzáló és színes világát úgy, hogy közben pénzt is keresel vele!

Mit szólnál ha azt mondanánk Neked, hogy akár nulla tapasztalattal is azonnal pénzkereseti forrássá teheted a saját egyéniségedben rejlő lehetőségeket? A filmkészítés világában sokszor színészi tudás és előzetes tapasztalat nélkül is keresnek szereplőket. Olyanokat, akik saját karakterükkel járulnak hozzá az adott reklámfilm vagy mozifilm egyedileg megálmodott képzeletbeli világához. 

 

Ez a statiszták világa, amelyben jóval több lehetőség rejlik, mint gondolnád! Miért?

Mert ebben a világban nincsenek határok! Bármilyen karakter is vagy, most lehetőséged nyílik arra, hogy saját korod, külsőd, temperamentumod és hozzáállásod alapján, önmagadat adva, azonnal pénzt keress!

 

Jól hangzik? Akkor most figyelj, mert még nincs vége!

Ha regisztrálsz hozzánk, akár már a regisztrációt követő első napon kereshetünk Téged szereplési lehetőséggel. Természetesen ez nincs kőbe vésve, de a lehetőség valóban azonnal él, hiszen rengeteg filmgyártásban veszünk részt folyamatosan. Így ha Partnereinknek új karakterekre van szüksége, akkor mi az aktuális adatbázisból azonnal ki is ajánljuk a már regisztrált statisztákat, és ami a legjobb, hogy ez a épezet sosem áll le! Folyamatosan készülnek új reklám, játék és mozifilmek. Tehát a castingok és karakterek válogatása is folyamatosan zajlik. Ezért ha nem akarsz lemaradni a következő lehetőségről, érdemes minél előbb regisztrálnod!

 

Van még egy ráadásunk! Érdekel?

A Nine Castingnál a statiszta munkákon túl is van élet! Ugyanis ha a karaktered épp tökéletesen megfelel a filmkészítők által megálmodott képrenyőhős karakterének, akkor kiemelt szereplői, sőt színészi felajánlást is kaphatsz! Mit is jelent ez pontosan? 

 

A kiemelt szereplői és színészi pozíciókkal még több pénzt kereshetsz!

Kiemelt szereplőként pár másodpercre felismerhető leszel az adott filmben, színészként pedig már szöveget is kaphatsz és teljesen felismerhető leszel! Ehhez már szükséges természetesen a kamerák előtti magabiztosság és színészi tehetség, de mire a filmben való szereplésig eljutsz, biztos lehetsz benne, hogy alkalmas vagy erre, hiszen a castingokon minden színészi képességed próbára teheted.

 

Ha eljutottál idáig, egy kérdés még biztosan motoszkál benned: Miért pont a Nine Casting Ügynökséghez regisztrálj?

Már 11 éve vagyunk a szakmában, így pontosan tudjuk, hogy Partnereinknek mire van szüksége. A Nine Casting Ügynökséggel való közös munkád során, utad végig egyengetve lesz a kiválasztás folyamatától, egészen a szereplésig. Statisztáink szeretnek velünk dolgozni. Izgalmas megrendeléseket kapunk és nem egy szereplőnk kapott már kiemelt szereplői vagy színészi felkérést is. Jelenleg is több, mint 25 ezer regisztrált statisztával dolgozunk együtt és ami a legfontosabb: Imádjuk a munkánkat, hiszen a Te sikered a Mi sikerünk is! 

 

Kenesei Nóra
Alapító/tulajdonos
Bánáti Vanda
ügyvezető igazgató

Kíváncsi vagy eddigi munkáinkra? Nézd meg referenciáinkat!

 

Kedvet kaptál a szereplésre? Akkor ne maradj le a következő regisztrációról!

Arcok

Referenciák

- TOVÁBBI REFERENCIÁK -

További referenciák

Jelentkezőknek

Jelent
kezők
nek

Casting ügynökségünk folyamatosan várja statiszták, modellek, színészek és bármilyen karakterek jelentkezését. Reklámokba, filmekbe és TV-s műsorokba is közvetítünk szereplőket.

Nemtől és kortól függetlenül várunk mindenkit regisztrációink és casting-jaink alkalmával, aki szeretne statisztálni vagy szerepeket kapni reklámokban, filmekben, TV-s műsorokban! Nem számít a magasságod, hajszíned, súlyod, bármilyen karakter vagy, vár szeretettel a Nine casting ügynökség Budapesten!

Ügynökségünknél kizárólag személyes regisztrációra van lehetőség, melynek következő időpontjait a fb (https://www.facebook.com/ninemodels), illetve az instagram (ninecasting) oldalainkon tesszük közzé.

Elsősorban e-mailben vagyunk elérhetőek, minden e-mailre 48 órán belül válaszolunk!

Kapcsolat

NINE Casting Ügynökség
1071 Budapest, Dózsa György út. 80.
2. em, 19-es csengő

Telefon: +3630 288 5041
E-mail: info@ninecasting.hu