Üdvözlünk a Nine Casting világában!

Statiszták, modellek, színészek és kiemelt szereplők hada várja, hogy Neked dolgozhasson! Készen állsz, hogy megoldjuk számodra akár a lehetetlent is? 

Jól tudjuk, hogy egy filmes produkció készítésekor a legkülönfélébb igények születnek és van olyan helyzet, hogy már tegnapra kellett volna a megoldás. Az idő sürget, azonban ez nem mehet a minőség rovására. A jó hírünk az, hogy tisztában vagyunk minden ehhez hasonló helyzettel, és készek vagyunk megoldani számodra a legkülönfélébb igényeket, mert nekünk ez nem csupán munka, hanem szenvedély. 

 

Egy erős metaforával élve, mi vagyunk a bungee jumping-os aki kötél nélkül ugrik és a végén a talpára érkezik! Biztosra akarsz menni? Akkor jól figyelj!

 

Máris bemutatunk 6 olyan okot, amiért a Nine Casting csapatának segítségével biztosan a csúcsig repítheted a megálmodott filmvilágod!

 

1. A Nine Casting-nál biztosan megtalálod a produkciódba illő egyéniséget! Nálunk nincs olyan, hogy “lehetetlen”.

Ügynökségünk adatbázisában jelenleg aktívan 25 000 fő elérhető. Aktívan, a szó legszorosabb értelmében! Statisztákra, szereplőkre lenne szükséged? Ha holnap reggelre kell, azt is megoldjuk!

 

2. Statisztáink mellett, kiemelt szereplőket, színészeket és profi modelleket is közvetítünk.

Profi szereplő kell, aki azonnal tudja mi a dolga? Jó helyen jársz! A Nine Casting minden nap ebben a körben mozog, így egyáltalán nem okoz számunkra problémát olyan emberek közvetítése, akik magas szintű tapasztalattal rendelkeznek a filmes világban.

 

 

3. A munka oroszlánrészét elvégezzük.

Ha érkezik hozzánk egy sürgős megrendelés, azonnal belevetjük magunkat adatbázisunk feneketlen óceánjába. Ha nincs időd arra, hogy végig böngészd, hogy a 25 000 főből ki az, akire szükséged van, mi tudni fogjuk! Adj egy átfogó leírást, a többit bízd ránk. Sőt, igény szerint a statiszták és kiemelt szereplők előválogatását is megcsináljuk Neked, jól képzett casting directoraink és operatőreink segítségével. A kész anyagot pedig küldjük is az e-mailedre a Te igényeidnek megfelelően. Jól hangzik? Most jön még csak a java!

 

4. Számunkra nincs “kis” vagy “nagy” munka.

Minden egyes megrendelésünket komolyan és profin kezeljük. Legyen szó 1000 fős közreműködésről, vagy akár egyetlen egy különleges karakter kiajánlásáról. Minőség és időbeli gyorsaság. Magyarországon és külföldön is! Ezekre számíthatsz, ha csapatunkat választod! 

 

5. Különleges etnikum? Természetesen!

A jó hírünk az, hogy magyarországi viszonylatban nálunk találod meg a legtöbb és legkülönfélébb etnikumú statisztát és szereplőt. Néhány példa az elmúlt megrendeléseinkből: ázsiai, afrikai, latin, spanyol, arab és indiai karakterekkel is dolgoztunk már együtt. Azonban itt nem ér véget a sor. Ha Neked is hasonló vagy még különlegesebb igényed van, írd meg nekünk és máris felvesszük Veled a kapcsolatot. Ha már itt tartunk, jöhet a hatodik ok, amiért biztosan jól jársz velünk?

 

6. Nem véletlen hagytuk a végére: Ajánlatkérésedre egy órán belül válaszolunk!

Mivel tudjuk, hogy a filmes világban a homokóra szemcséi fénysebességgel hullanak a teljesítési idő frusztráló medrébe, így mi sem várjuk el, hogy napokat várj válaszunkra! Bármilyen igénnyel is keresgéltél casting vagy statiszta ügynökséget a neten, vedd fel bátran a kapcsolatot velünk itt és most és számíts rá, hogy hamarosan csörög is a telefonod a részletek megbeszélése céljából. Esetleg kérdésed akadt? Írj nekünk és szívesen válaszolunk minden felmerülő aggályodra.

 

 

Esetleg kérdésed akadt? Írj nekünk és szívesen válaszolunk minden felmerülő aggályodra.Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy miként használtuk a fent leírt “szuperképességeinket” korábbi konkrét megrendeléseink során, akkor olvass tovább, mert készültünk Neked egy kis élménybeszámolóval, amiből láthatod, hogy tényleg nem a levegőbe beszélünk!

 

Igen, kíváncsi vagyok! Szeretném tudni, hogyan dolgoztatok eddig másokkal!