Rólunk

Avagy a Nine Casting Ügynökség velős története,
ami ígérjük nem lesz hosszú, sem unalmas, viszont annál inkább érdekesebb!

Először is nagyon örülünk, hogy itt vagy, mert ez azt jelenti, hogy közös az érdeklődésünk! Hiszen Téged érdekelnek korábbi kihívásaink, munkáink, tapasztalataink és problémamegoldó képességünk , minket pedig nagyon izgat már, hogy Neked miként tudunk majd szakmailag profi segítséget nyújtani a filmkészítés világában. Vágjunk is bele a közepébe!

Kenesei Nóra
Alapító/tulajdonos
Bánáti Vanda
ügyvezető igazgató

Tapasztalataink tárháza végtelen, hiszen több, mint 11 éve vagyunk jelen a szakmában. 

Ezért őszintén szólva, nehéz lenne felsorolni az összes munkát amiben az elmúlt évek során részt vettünk, így most összeszedtünk Neked néhány olyan projektünket, amire visszagondolva még mindig azt mondhatjuk, hogy: Volt bőven kihívás…Igen! Éppen ezért megérte ezt a szakmát választani! Nem is ragozzuk tovább, íme néhány múltbéli munkánk tapasztalata:

 

Világhírű sorozat, extra kihívások és célegyenes!

Roppant büszkék vagyunk arra, hogy 2022-ben a Fauda című sorozat készítésén dolgozhattunk, ami több szempontból is tartogatott számunkra kihívásokat. Például azt, hogy rendkívül rövid idő alatt kellett reagálnunk és leszerveznünk mindent, mivel a forgatás helyszínét, a háború okán, hirtelen döntés alapján hozták át Ukrajnából Magyarországra. Így már szinte “tegnapra” kérés alapján, fénysebességgel biztosítottunk főleg arab származású szereplőket és színészeket a forgatás helyszínére. 

 

Megugrottuk a feladatot… Sőt! Büszkén mondhatjuk, hogy forgatást a Nine Casting csapata még soha nem veszített, viszont számtalan olyan projektet vettünk már át, amit az előzőleg megbízott ügynökség nem tudott megfelelően ellátni.

 

Veszélyes lehet a fagyi! - Szilágyi Fanni nemzetközi filmes díja és még vagy 100 csoda a filmkészítés során.

Imádtuk ezt a munkát! Csupaszív projekt volt a javából! Fanni gyerekkori barátként kért fel minket a közös munkára, mikor megnyerte első nagyjátékfilmjének elkészítésére a támogatást, az Inkubátor programon keresztül. A szereplők, a forgatások és az egész projekt olyan volt számunkra, mint egy hatalmas doboz édes vanília fagyi. Élveztük a közös munkát és óriási büszkeséggel tölt el minket, hogy nagyon kevés pénzből sikerült egy nagyon sikeres produkciót alkotni, amely végül nemzetközi filmes díjat is nyert.

 

Reklám hullám az orosz piacon, rendkívül különleges karakterekkel.

2022. nyarán az orosz piacra forgattunk le 6 reklámot. A forgatások közvetlen egymás után voltak és előfordult, hogy a felvételek dátuma össze is ért. Így volt hajtás a javából. A helyzetet az is nehezítette, hogy exrán különleges karaktereket kellett biztosítanunk rövid idő alatt. 

Illetve a forgatások során volt egy balatoni helyszínünk is, ahova a statisztákat és kiemelt szereplőket a Balaton környékéről kellett biztosítanunk, helyi emberekből. Nyilván nehezítette a helyzetet, hogy ismeretlen emberekből kellett megoldanunk a munkát, ráadásul a megrendelő igényei közt egy tömegjelenet is szerepelt. De minden jó ha a vége jó, hiszen ez a projekt is sikeresen ért véget és a helyiek is imádták a forgatásban való részvételt. 

 

120 ázsiai korcsolyázó? Nem akadály!

Volt még egy nagyon emlékezetes ázsiai reklámunk is, amely során 120 fő ázsiai korcsolyázót kellett kiközvetítenünk megrendelőnk részére. Emlékezetes munka volt. Kibéreltünk egy jégpályát és napokig csak castingoltuk az ázsiai fiatalokat. A megrendelő a végén el sem hitte, hogy ilyen sok szép ázsiai korcsolyázót sikerült egy csokorba szednünk, pár nap leforgása alatt.

 

Közös munka Magyarország legjobb színészeivel.

Jelenleg egy izraeli-magyar koprodukción dolgozunk, melynek az a “nehézsége”, hogy minden szereplőnek tudnia kell angolul és mindemellett profi színésznek kell lennie. Már a szereplők 90%-át megtaláltuk és büszkén megsúgjuk, hogy Magyarország legjobb színészeivel dolgozunk a projekten.

 

Így zajlik az élet a Nine Casting-nál és egy dolgot biztosan ígérhetünk Neked:

Nem fogunk leállni!

Imádjuk a pörgést, a megoldhatatlannak tűnő feladatokat és kihívásokat! Ha a fentiek elolvasása után úgy döntesz,  hogy Te is szeretnél velünk együtt dolgozni, sikerre vinni filmes projekted, akkor szívesen állunk rendelkezésedre! 

 


és megkeresésedre 24 órán belül válaszolunk.

Arcok

Referenciák

- TOVÁBBI REFERENCIÁK -

További referenciák

Kapcsolat

NINE Casting Ügynökség
1071 Budapest, Dózsa György út. 80.
2. em, 19-es csengő

Telefon: +3630 288 5041
Email: info@ninecasting.hu

Ha azonnal árajánlatot szeretnél kérni, vedd fel velünk a kapcsolatot a nori@ninecasting.hu vagy a vanda@ninecasting.hu email címen!